Pečen pršut

Pečen pršut je izdelek za sladokusce. Dimljenje poteka na tradicionalen način z bukovimi sekanci, kar oblikuje značilen okus in aromo. Prepoznamo ga po rožnati barvi prereza ter zlato rjavem robu. Na kožo je pisan gurmanom s "karakterjem"; njegove nežne rezine namreč zapeljejo brbončice še tako zahtevnega okusa.

Vzemite si čas za pripravo in ga okusite v domačih raviolih, ko ste na tesnem s časom pa ni nič lažjega, a hkrati tako dobrega kot pita iz listnatega testa s pečenim pršutom. Sveže vam ga narežejo v delikatesi vseh vam najbližjih trgovin.

Hranilne vrednosti

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:

Energijska vrednost

507 kJ / 121 kcal

Maščobe

4,5 g

od tega nasičene maščobne kisline

1,4 g

Ogljikovi hidrati

< 1,0 g

od tega sladkorji

< 0,5 g

Beljakovine

20 g

Sol

2,0 g

Vir: kemijske analize izdelka

Ostali podatki

Tip mesnine

pasterizirana mesnina

Hraniti na temperaturi

2 - 6 °C

Ostalo iz ponudbe

Kuhani in pečeni pršuti