narezani-kraski-prsut

Štirinajst medalj za pršutarno Kras na Agri 2020

S sodelovanjem na mednarodno priznanem in največjem tovrstnem ocenjevanju v Sloveniji pod okriljem kmetijsko-živilskega sejma Agra smo tudi letos potrdili odličnost naše blagovne znamke.

Nagrade so prejeli prav vsi Krasovi izdelki, ki so bili poslani v ocenjevanje; od skupno štirinajstih smo osvojili šest zlatih in osem srebrnih medalj. Z zlato so bili odlikovani narezek panceta, Krpanove telečje hrenovke, mesnata rolada, mortadela Prestige, pečen pršut in mortadela Elita. Medalje, podeljene v okviru sejma Agra, predstavljajo sinonim vrhunske kakovosti, ki jo na podlagi strokovne izvedbe ocenjevanja potrdi komisija priznanih domačih in tujih strokovnjakov.

V pršutarni Kras ostajamo zvesti dolgoletni tradiciji, ki je, ob dopolnjevanju z dosežki sodobne tehnologije ter ob upoštevanju zahtev potrošnikov, glavno vodilo vseh naših dejavnosti. Vsako odličje nam predstavlja svojevrstno posebno priznanje, saj odraža predanost in trud naših zaposlenih, ki so temelj podjetja in brez katerih vse to ne bi bilo mogoče.

Kakovost postavljamo na prvo mesto, kajti gre za gradnik prihodnosti in zavedamo se, da le ko kupcem ponudimo vrhunske izdelke ter s tem izpolnimo njihova pričakovanja, je izpolnjen tudi ključni kriterij našega dolgoročnega uspeha in vzajemnega zadovoljstva.