narezani-kraski-prsut

Krasu kar 23 medalj na Agri 2022

Tudi letos smo na kmetijsko-živilskem sejmu Agra potrdili odličnost naše blagovne znamke. Nagrade je prejelo kar 23 Krasovih izdelkov, ki so bili poslani v ocenjevanje.

 

Krpanove telečje hrenovke so dobile najvišji znak Šampion, Kraški cvet pa je bil nagrajen z Veliko zlato medaljo.

 

Zlato medaljo Agra so dobili: Kraška zavita panceta, Pečen pršut, Goveji pršut, Kraška klobasa z aromo tartufov, Praška šunka s kostjo, Kraški salamin, Kraški mesni zavitek, Mortadela Prestige, Mortadela Elita, Kraška domača salama, Primorska domača salama, Kuhan pršut ekstra, Prešana mesnata slanina. Srebrno medaljo so si po mnenju strokovne žirije zaslužili Bloška klobasa, Panceta narezek 100g, Mortadela Rustika, Delikatesna plečka, Mortadela elita s čilijem, Goveja mortadela.

 

Medalje, podeljene v okviru sejma Agra, predstavljajo sinonim vrhunske kakovosti, ki jo na podlagi strokovne izvedbe ocenjevanja potrdi komisija priznanih domačih in tujih strokovnjakov.

 

V družbi Kras ostajamo zvesti dolgoletni tradiciji, ki jo nadgrajujemo z dosežki sodobne tehnologije in  spoštovanjem zahtev sodobnega potrošnika. Vsaka strokovna nagrada je nagrada našim zaposlenim. Je priznanje njihovi predanosti in trudu, ki sta temelj našega uspeha.