Ostalo iz ponudbe
© 2020 KRAS. Vse pravice pridržane.
Sušeni kare izdelamo iz svinjskega hrbta s tanko plastjo maščobe. Po ročnem masiranju z mešanico soli in začimb ga pustimo dva tedna počivati in nato obesimo ter zorimo štiri mesece.
Kare je sladkega vonja ter nežnega okusa in tako idealen za tiste, ki iščete izdelek z nizko vsebnostjo maščob, pri čemer se vam ni treba odreči okusu. Rezina ima enotno nežno roza barvo in se odlično poda z rukolo, parmezanom in balzamičnim kisom.
Hranilne vrednosti
Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:
Energijska vrednost
927kJ / 221 kcal
Maščobe
8,8 g
od tega nasičene maščobne kisline
2,6 g
Ogljikovi hidrati
< 1,0 g
od tega sladkorji
< 0,5 g
Beljakovine
35,4 g
Sol
4,9 g
Vir: kemijske analize izdelka
Ostali podatki
Tip mesnine
sušena mesnina
Hraniti na temperaturi
2 - 6 °C
Ostalo iz ponudbe