Ostalo iz ponudbe
© 2020 KRAS. Vse pravice pridržane.
Nežen in okusen Primorski pršut izdelujemo po tradicionalni metodi. Z načinom suhega soljenja in zorenja na točno določeni vlagi in temperaturi se razvijeta značilen prijeten okus in lahkotna aroma. Za ta pršut izberemo lažja svinjska stegna, zorenje pa traja najmanj 10 mesecev. Če ste ljubitelji bolj nežnega okusa, svežega vonja in čvrste teksture, je ta prava izbira za vas.
Hranilne vrednosti
Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:
Energijska vrednost
1151 kJ / 278 kcal
Maščobe
17 g
od tega nasičene
6 g
Ogljikovi hidrati
0,7 g
od tega sladkorji
< 0,5 g
Beljakovine
31 g
Sol
5,5 g
Vir: kemijske analize izdelka
Ostali podatki
Tip mesnine
sušena mesnina
hranite v suhem in zračnem prostoru
Ostalo iz ponudbe