Ostalo iz ponudbe
© 2020 KRAS. Vse pravice pridržane.
Klasično prekajen in termično obdelan svinjski vrat je brez alergenov in ojačevalcev arome. S svojim bogatim okusom je odličen dodatek enolončnicam, a zaradi tega nič manj slasten kot samostojna jed v obliki narezka.
Izjemna sočnost in poln okus mu v kuhinji omogočata takorekoč neomejene možnosti za ustvarjanje, nenazadnje pa boste z najbolj prepoznavno klasiko - prekajenim svinjskim vratom s kislim ali sladkim zeljem in koščkom sveže pečenega kruha zagotovo zadeli v polno.
Hranilne vrednosti
Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:
Energijska vrednost
989 kJ / 236 kcal
Maščobe
18 g
od tega nasičene maščobne kisline
7,5 g
Ogljikovi hidrati
< 1,0 g
od tega sladkorji
< 0,5 g
Beljakovine
18 g
Sol
2,2 g
Vir: kemijske analize izdelka
Ostali podatki
Tip mesnine
Pasterizirana mesnina
Hraniti na temperaturi
2 - 6 °C
Ostalo iz ponudbe