Prekajeni svinjski vrat

Klasično prekajen in termično obdelan svinjski vrat je brez alergenov in ojačevalcev arome. S svojim bogatim okusom je odličen dodatek enolončnicam, a zaradi tega nič manj slasten kot samostojna jed v obliki narezka.

Izjemna sočnost in poln okus mu v kuhinji omogočata takorekoč neomejene možnosti za ustvarjanje, nenazadnje pa boste z najbolj prepoznavno klasiko - prekajenim svinjskim vratom s kislim ali sladkim zeljem in koščkom sveže pečenega kruha zagotovo zadeli v polno.

Hranilne vrednosti

Povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka:

Energijska vrednost

989 kJ / 236 kcal

Maščobe

18 g

od tega nasičene maščobne kisline

7,5 g

Ogljikovi hidrati

< 1,0 g

od tega sladkorji

< 0,5 g

Beljakovine

18 g

Sol

2,2 g

Vir: kemijske analize izdelka

Ostali podatki

Tip mesnine

Pasterizirana mesnina

Hraniti na temperaturi

2 - 6 °C